5/5 - (1 امتیاز)

شیردهی بعد از عمل جراحی

ماموپلاستی یکی از جراحی‌های زیبایی سینه می‌باشد که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ماموپلاستی کاهشی یکی از انواع ماموپلاستی بوده، که به آن جراحی کوچک کردن سینه نیز گفته می‌شود. این عمل جراحی که برای  کاهش  اندازه  و  وزن  سینه‌ها  انجام می‌شود برای  زنانی  که  سینه‌های  بزرگ  و  سنگین  دارند  و  درد  فیزیکی،  مشکلات  پوستی  یا  مشکلات  عاطفی  را  تجربه  می‌کنند،  بسیار  مفید  خواهد بود.

شیردهی بعد از این عمل جراحی می‌تواند دغدغه‌ی بسیاری از مادران باشد. در حالی که در اکثر موارد، شیردهی بعد از عمل بی خطر است، اما نکاتی وجود دارد که باید برای اطمینان از سلامتی خود و نوزادتان در نظر داشته باشید.

شیردهی بعد از عمل جراحی مجموعه زیبایی دنیز 1

تأثیر نوع عمل جراحی بر شیردهی

با توجه به بررسی‌های انجام شده جراحی‌های جزئی مانند بخیه زدن یا بیوپسی، معمولاً بر شیردهی تأثیری نمی‌گذارند. این در حالی است که جراحی‌های بزرگ مانند جراحی شکم یا سزارین، ممکن است نیاز به استفاده از داروهای بیهوشی یا مسکن داشته باشند که می‌توانند بر نوزاد تأثیر بگذارند.

جراحی‌های سینه مانند ماموپلاستی یا لامپکتومی، ممکن است بر کانال‌های شیری یا اعصاب نوک سینه تأثیر بگذارند. در نتیجه این احتمال وجود دارد که مادران در شیردهی بعد از عمل جراحی زیبایی سینه با چالش‌هایی روبرو باشند.

نکات کلی شیردهی بعد از عمل جراحی

با پزشک خود صحبت کنید: قبل از عمل جراحی، با پزشک خود در مورد این که ايا بعد از پروتز سينه ميتوان شير داد، صحبت کنید. پزشک متخصص می‌تواند به شما در مورد خطرات و مزایای احتمالی و همچنین داروهای بی خطر برای شیردهی  مشاوره مناسبی دهد.

شیر دوشیدن را ادامه دهید: اگر نمی‌توانید بلافاصله بعد از عمل به نوزادتان شیر بدهید،  شیر دوشیدن را به طور مرتب  برای حفظ تولید شیر ادامه دهید.

از شیر دوشیده شده استفاده کنید: شیر دوشیده شده را می‌توانید به نوزادتان با شیشه شیر یا فنجان بدهید.

به نوزادتان شیر بدهید: به محض اینکه پزشک اجازه داد، شيردهي بعد از ليفت سينه به نوزادتان را آغاز نمایید.

مراقب علائم عفونت باشید: در صورت مشاهده علائم عفونت مانند قرمزی، تورم، درد یا تب در سینه‌ها، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

شیردهی بعد از عمل ماموپلاستی مجموعه زیبایی دنیز

شیردهی بعد از عمل ماموپلاستی

ماموپلاستی، که به آن جراحی کوچک کردن سینه نیز گفته می‌شود، می‌تواند شکل و اندازه سینه‌ها را تغییر دهد. این جراحی می‌تواند برای برخی از زنان دغدغه‌ی شیردهی بعد از عمل را ایجاد کند. از این رو ما در مجموعه زیبایی دنیز قصد داریم در ادامه به ارائه جزئیات بیشتری در این رابطه بپردازیم.

تأثیر ماموپلاستی بر شیردهی

میزان تأثیر ماموپلاستی بر شیردهی به نوع عمل و مهارت جراح بستگی دارد. در برخی مواقع، ماموپلاستی ممکن است هیچ تأثیری بر شیردهی نداشته باشد. البته در موارد نادری، ممکن است این عمل زیبایی باعث کاهش تولید شیر یا مشکل در شیردهی شود. در چنین مواقعی مادران عزیز با مشکلات شیردهی بعد از عمل ماموپلاستی روبرو خواهند شد.

عوامل مؤثر بر شیردهی بعد از ماموپلاستی

  • میزان بافت سینه‌ای که برداشته شده است: برداشتن بافت بیشتر، احتمال مشکل در شیردهی را افزایش می‌دهد.
  • آیا نوک سینه و آرئول جابه‌جا یا برداشته شده‌اند: آسیب به این ناحیه‌ها می‌تواند بر شیردهی تأثیر بگذارد.
  • نوع تکنیک جراحی: برخی از تکنیک‌های جراحی به  بافت شیردهی  کمتر آسیب می‌رسانند.

نکات مهم شیردهی بعد از ماموپلاستی

انتخاب یک جراح باتجربه: انتخاب یک جراح  با تجربه در جراحی ماموپلاستی و حفظ شیردهی  بسیار مهم است.

شروع زودهنگام شیردهی: هرچه زودتر بعد از عمل  به نوزادتان شیر بدهید،  احتمال موفقیت در شیردهی بیشتر می‌شود.

استفاده از شیر دوش: در صورت نیاز از شیر دوش برای حفظ تولید شیر استفاده کنید.

مشاوره با متخصص شیردهی: یک متخصص شیردهی می‌تواند به شما در  یادگیری تکنیک‌های صحیح شیردهی  و غلبه بر  چالش‌های احتمالی کمک کند.

شيردهي بعد از پروتز سينه مجموعه زیبایی دنیز

شيردهي بعد از پروتز سينه

پروتز سینه، که به آن ایمپلنت سینه نیز گفته می‌شود، برای ایجاد تغییراتی در ظاهر و اندازه سینه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از زنان که قصد انجام عمل پروتز سینه دارند، ممکن است نگران ارتباط بین پروتز سينه و شيردهي باشند.

ايا بعد از پروتز سينه ميتوان شير داد؟

  • در اکثر موارد، پروتز سینه هیچ تأثیری بر شیردهی ندارد.
  • میزان تغییرات شيردهي بعد از پروتز سينه به عوامل مختلفی  از جمله  محل برش، نوع پروتز و مهارت جراح بستگی دارد.
  • برخی از زنان  بعد از پروتز سینه  هیچ مشکلی در شیردهی ندارند.
  • در موارد نادری، بانوان عزیز ممکن است با کاهش تولید شیر یا مشکل در شیردهی مواجه شوند.

شيردهي بعد از پروتز سينه مجموعه زیبایی دنیز1

عوامل مؤثر بر شيردهي بعد از پروتز سينه

محل برش: بهترین حالت این است که برش در زیر چین زیر پستان یا زیر بغل ایجاد شود.  برش در اطراف آرئول یا نوک سینه می‌تواند به اعصاب و مجاری شیری آسیب برساند.

نوع پروتز: پروتزهایی که زیر عضله سینه قرار داده می‌شوند، سبب ایجاد کمترین ارتباط بین پروتز سينه و شيردهي خواهند شد.

مهارت جراح: انتخاب یک جراح  با تجربه در جراحی پروتز سینه و حفظ شیردهی  بسیار مهم است.

شيردهي بعد از ليفت سينه

لیفت سینه، که به آن ماستوپکسی نیز گفته می‌شود،  جراحی است که برای بالا بردن و سفت کردن سینه‌ها انجام می‌شود. این  جراحی می‌تواند شکل و ظاهر سینه‌ها را  به طور قابل توجهی  تغییر دهد.  برخی از زنانی که قصد انجام این عمل را دارند، ممکن است نگران  شيردهي بعد از ليفت سينه باشند. در ادامه با ما همراه باشد تا با جزئیات بیشتری در این رابطه آشنا شوید.

شيردهي بعد از ليفت سينه مجموعه زیبایی دنیز

تأثیر لیفت سینه بر شیردهی

با توجه به تحقیقات انجام شده در این زمینه در اکثر موارد، لیفت سینه هیچ تأثیری بر شیردهی ندارد. باید توجه داشت که تغییرات در شيردهي بعد از ليفت سينه به  عواملی چون محل برش، حجم بافت برداشته شده و مهارت جراح زیبایی بستگی دارد.

نکات مهم

برخی از مادران ممکن است  نیاز به  مصرف داروهای ضد درد  بعد از عمل  داشته باشند. حتماً با پزشک خود در مورد  داروهای بی خطر برای شیردهی  صحبت کنید.

پوشیدن  سوتین حمایتی  بعد از عمل  مهم است.  این کار  به کاهش تورم و  حمایت از سینه‌ها  کمک می‌کند.

ممکن است  در ابتدا  احساس  کنید که  توانایی  کامل  شیردهی  را ندارید.  صبور باشید و به  تلاش خود ادامه دهید.  با گذشت زمان،  تولید شیر شما  بهبود پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است جراحانی باتجربه بالا معمولاً  هزینه  بیشتری  برای  خدمات خود  دریافت می‌کنند. از این رو می‌توان گفت تخصص و تجربه جراح یکی از مهم‌ترین عوامل در تعیین هزینه جراحی لیفت سینه می‌باشد. البته نوع بیهوشی، محل قرار داشتن کلینیک و حجم جراحی نیز از عوامل دیگری می‌باشند که بر هزینه این عمل زیبایی تأثیر خواهند گذاشت.

پروتز سينه و شيردهي مجموعه زیبایی دنیز

پروتز سينه و شيردهي

برای پاسخ به این که ايا بعد از پروتز سينه ميتوان شير داد؟ باید گفت این جراحی‌ها ممکن است بر اعصاب و مجاری شیری سینه تأثیر بگذارند و تولید شیر را تحت‌الشعاع قرار دهند. قرار دادن پروتز زیر عضله سینه معمولاً تأثیر کمتری بر تولید شیر دارد. برش‌هایی که دور هاله سینه ایجاد می‌شوند و یا جراحی‌هایی که به جدا کردن کامل هاله و نوک سینه نیاز دارند، احتمال بیشتری دارد که باعث کاهش تولید شیر شوند.

با گذشت زمان، ممکن است مجاری که در حین جراحی بریده شده‌اند دوباره به هم وصل شوند یا مسیرهای جدیدی ایجاد کنند و اعصاب نیز عملکرد خود را بازیابند. این امر به مادر اجازه می‌دهد تا شیر تولید کند و شيردهي بعد از پروتز سينه به حالت اولیه خود باز گردد. وجود جای زخم در اطراف هاله سینه بعد از عمل کوچک کردن سینه، به معنای جدا شدن کامل آن نیست. ممکن است هاله همچنان به بافت حاوی اعصاب، مجاری و سیستم خون‌رسانی متصل مانده باشد.

میزان شیری که ساخته می‌شود به تعداد مجاری متصل، عملکرد اعصاب مؤثر در شیردهی و همچنین عوامل دیگری به جز جراحی مانند هورمون‌ها و خروج شیر بستگی دارد. وزن گیری نوزادان مادرانی که تجربه عمل پروتز سينه را داشته‌اند باید به دقت کنترل شود. این مادران ممکن است برای افزایش تولید شیر و یا استفاده از شیر خشک یا شیر پاستوریزه به کمک نیاز داشته باشند.

ماستکتومی مجموعه زیبایی دنیز

ماستکتومی (برداشتن سینه)

زنانی که به دلیل سرطان سینه تحت عمل ماستکتومی (برداشتن بخشی یا کل سینه) قرار گرفته‌اند، ممکن است توانایی کمتری برای شیردهی یا تولید شیر داشته باشند. ماستکتومی می‌تواند منجر به برداشتن بافت سینه و آسیب به اعصاب ضروری درگیر در شیردهی شود. زنانی که یک سینه کامل آنها برداشته شده است باید برای شیردهی یک طرفه برنامه ریزی کنند. زنانی که تحت عمل ماستکتومی جزئی و رادیوتراپی قرار گرفته‌اند، باید انتظار کاهش قابل توجه تولید شیر در سینه آسیب دیده را داشته باشند. یک سینه می‌تواند شیر کافی برای رشد سالم نوزاد را تولید کند. با این حال، لازم است وزن گیری نوزاد به طور دقیق کنترل شود.

تجربه زنان در مورد شیردهی بعد از درمان سرطان سینه متفاوت است و آنها ممکن است با چالش‌های اجتماعی و روانی متعددی روبرو شوند. ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی ممکن است نیاز داشته باشند که هنگام حمایت از تصمیمات تغذیه با شیر مادر زنانی که سرطان سینه داشته‌اند، به چالش‌های روانی اجتماعی آنها نیز بپردازند.

سینه‌های کوچک (هیپوپلاستی)

برخی از مادران ممکن است قبل از جراحی سینه، سینه‌های کوچک (هیپوپلاستی) داشته باشند. هیپوپلاستی پستان یا بافت غده‌ای ناکافی، وضعیتی است که در آن سینه‌ها به صورت لوله‌ای، با فاصله زیاد یا به طور قابل توجهی نامتقارن به نظر می‌رسند و باعث می‌شود برخی از زنان مبتلا به این عارضه به دنبال جراحی ترمیمی سینه باشند. مادرانی که سینه‌های کوچک دارند ممکن است قادر به تولید شیر کافی نباشند (نارسایی اولیه شیردهی) و برای یادگیری نحوه تحریک تولید شیر و یا نحوه استفاده از شیر خشک یا شیر پاستوریزه به حمایت در زمینه شیردهی نیاز داشته باشند.

منبع:cdc

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.