5/5 - (22 امتیاز)

عوارض عمل بینی

رینوپلاستی یا همان عمل زیبایی بینی یکی از جراحی‌های پرطرف‌دار می‌باشد که با بسیاری از خطرات همراه است، زیرا انتظارات مراجعه کننده و پزشک همیشه با یکدیگر تطبیق ندارد. علاوه بر ناهنجاری‌های بعد از عمل، باید خطرات و عوارض عمل بینی در دراز مدت را نیز در نظر گرفت. به‌عنوان‌مثال، رینوپلاستی کاهش‌دهنده می‌تواند باعث اختلالات تنفسی شود که توسط 70٪  از تمام مراجعان این نوع عمل زیبایی گزارش شده است.

عوارض عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز1

با این حال، باید توجه داشت که اسکارها و از دست دادن حس مخاطی نیز می‌توانند احساس “بینی گرفته” را ایجاد کنند. از دیگر خطرات و عوارض بعد از عمل بینی جابه‌جایی و جذب پیوندهای خود ژن است، این در حالی است که آلوپلاست‌ها می‌توانند باعث عفونت و بیرون‌زدگی شوند. لازم به ذکر است که در صورت استفاده از ایمپلنت‌های سیلیکونی نرخ عوارض بعد از عمل بینی می‌تواند بین 5 تا 20 درصد افزایش داشته باشند.

عوارض بعد از عمل بینی

تورم یکی از مهم‌ترین عوارض عمل بینی می‌باشد. بروز این عارضه بعد از عمل عمدتاً به تکنیک استئوتومی بستگی دارد. استئوتومی‌های پوستی باعث آسیب کمتری می‌شوند، اما ممکن است منجر به اسکارهای قابل مشاهده شوند.

بروز عفونت‌ها بعد از رینوپلاستی نادر بوده اما گاهی اوقات بروز آنها می‌تواند تهدید کننده زندگی فرد باشند. توجه داشته باشید که خطر این نوع عارضه زمانی که جراحی سینوس و رینوپلاستی با هم ترکیب می‌شوند، بیشتر خواهد بود.

عوارض بعد از عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

استئوتومی‌ها همچنین می‌توانند باعث آسیب به ناحیه مداری شوند. نکروز پلک‌ها که از عوارض عمل بینی هستند به دلیل عفونت‌ها ناشی از انسداد شریان مرکزی بروز خواهد کرد. برخی از عوارض عمل بینی در دراز مدت عبارتند از رینولیکورئا، آسیب مغزی، فیستول بین سینوس کاورنوس و شریان کاروتید، آنوریسم‌ها و ترومبوز سینوس کاورنوس. البته تغییر رنگ دندان‌ها به دلیل آسیب به رگ‌ها و اعصاب نیز ممکن است از عوارض عمل بینی با بی‌حسی باشد که در موارد نادری مشاهده شده است.

عوارض عمل بینی بسته

ناهنجاری‌های بعد از عمل به عنوان خطرات اصلی رینوپلاستی در نظر گرفته می‌شوند که باعث جراحی ترمیمی در 5 تا 15 درصد موارد می‌شوند. شایع‌ترین ناهنجاری بعد از عمل، “بینی قوزدار” است که زمانی اتفاق می‌افتد که زاویه بینی و پیشانی عمیق بوده باشد. همچنین قوز غضروفی بر روی بینی قابل مشاهده بوده و کاهش برجستگی نوک بینی پیش از عمل وجود داشته باشد.

سایر عوارض عمل بینی بسته که بعد از عمل بسیار شایع هستند، نوک بینی آویزان و پهن، عقب‌گرد پایه کلوملا یا ناهنجاری‌های پشت بینی خواهند بود. در بیشتر موارد از دست دادن حمایت سپتوم دلیل اصلی بروز این مشکلات خواهد بود. به همین دلیل، پایداری سپتوم کادوال در سپتورینوپلاستی، کلید نتیجه مورد نظر است. حفظ موقعیت نوک بینی و کلوملا یکی از مسائل اصلی برای جلوگیری از ناهنجاری‌های معمول و عوارض عمل بینی بدون بیهوشی خواهد بود.

عوارض عمل بینی در دراز مدت

به طور معمول نتیجه این عمل زیبایی بلافاصله پس از جراحی با نتایج قابل مشاهده آن پس از گذشت یک سال می‌تواند کاملاً متفاوت باشد. باشد توجه داشته باشید که انواع مختلفی از بافت‌ها از جمله استخوان، غضروف، مخاط، پوست، چربی، فاشیا، عضلات، اعصاب، رگ‌ها، پریکندریوم و پریوستئوم در این عمل زیبایی درگیر هستند. نکته قابل توجه در رابطه با عوارض عمل بینی در دراز مدت آن است که واکنش‌های فردی این بافت‌ها همیشه تحت کنترل جراح نیست.

با این حال بعد از عمل بینی گوشتی زنانه پزشک باید عوارض احتمالی را به اندازه کافی زود شناسایی کرده و به طور مناسب واکنش نشان دهد. با این حال، برخی از عوارض عمل بینی در سن کم در واقع اشتباه در تحلیل پیش از عمل یا برنامه‌ریزی جراحی، اعمال تکنیک نامناسب یا مراقبت بعد از عمل هستند.

عوارض بیهوشی بعد از عمل بینی

یکی از سؤالاتی که برای بسیاری از افراد ممکن است ایجاد شود این که عوارض عمل بینی در چه صورت خطرناک است چند روز طول میکشد؟ و بیهوشی عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟ در پاسخ به این سؤال در مورد بیهوشی عمل بینی باید گفت که زمان مشخصی برای آن نمی‌توان تعیین کرد و این موضوع برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود. بیهوشی یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر بسیاری از جراحی‌ها، از جمله عمل بینی است. اگرچه بیهوشی عمل بینی به پزشکان اجازه می‌دهد تا عمل جراحی را بدون درد و ناراحتی برای ماه رویان انجام دهند، اما مانند هر روش پزشکی دیگری، عوارضی نیز به همراه دارد.

انواع بیهوشی عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

انواع بیهوشی عمل بینی

بسته به نوع جراحی و شرایط بیمار، انواع مختلفی از بیهوشی وجود دارد:

  • بیهوشی عمومی
  • بیهوشی یا بی‌حسی موضعی
  • بیهوشی نخاعی یا اپیدورال

مهم‌ترین عوارض عمل بینی با بی‌حسی یا بیهوشی

در پاسخ به این که بیهوشی عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است، باید گفت  اگرچه عوارض بیهوشی بعد از عمل بینی معمولاً خفیف و موقتی است، اما ممکن است در برخی موارد جدی‌تر باشند. برخی از عوارض رایج بیهوشی عبارتند از:

تهوع و استفراغ: این عارضه که از رایج‌ترین عوارض بیهوشی بعد از عمل بینی می‌باشد معمولاً در چند ساعت اول پس از عمل رخ می‌دهد  و با مصرف داروهای ضد تهوع قابل کنترل است. بهترین پاسخ برای این سؤال که عوارض بیهوشی عمل بینی چند روز طول میکشد، این است که باید با مشاهده حالات تهوع شروع به مصرف داروهای مورد نیاز کنید تا در کمترین زمان ممکن به بهبودی دست پیدا کنید.

سردرد: سردرد پس از بیهوشی نیز شایع است و معمولاً با استراحت و مصرف مسکن برطرف می‌شود.

گلودرد: به دلیل قرار دادن لوله تنفسی در حلق، ممکن است پس از عمل گلودرد خفیفی احساس شود.

خستگی و ضعف: احساس خستگی و ضعف پس از عمل طبیعی است و معمولاً با گذشت زمان بهبود می‌یابد.

برخی از موارد گفته شده ممکن است در عوارض عمل بینی با بی‌حسی نیز مشاهده شود که با مشورت پزشک می‌توان از بروز آنها جلوگیری کرد.

عوارض عمل بینی بدون تامپون مجموعه زیبایی دنیز

عوارض عمل بینی بدون تامپون

یکی از روش‌های نوین رینوپلاستی، عمل بینی بدون تامپون است که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. نکته قابل توجه در این روش آن است که به جای استفاده از تامپون‌های سنتی، از روش‌های دیگری برای کنترل خونریزی و حفظ شکل جدید بینی استفاده خواهد شد. عوارض عمل بینی بدون تامپون موضوعی است که قصد داریم در ادامه به آن بپردازیم.

مهم‌ترین عوارض عمل بینی بدون تامپون

  • امکان بروز خونریزی
  • افزایش میزان تورم
  • افزایش شدت کبودی
  • بروز عفونت
  • مشکلات تنفسی
  • عدم تقارن

عوارض خندیدن بعد از عمل بینی

همان‌طور که می‌دانید عمل بینی یک جراحی ظریف است که در آن ساختارهای بینی به شکلی کامل تغییر می‌کنند. پس از عمل، بافت‌های موجود در بینی نیاز به زمان برای بهبودی و ترمیم دارند. خندیدن باعث منقبض شدن عضلات صورت و در نتیجه وارد آمدن فشار به ناحیه عمل شده خواهد شد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین عوارض خندیدن بعد از عمل بینی و عوارض خمیازه بعد از عمل بینی خواهیم پرداخت.

تغییر شکل بینی: توجه داشته باشید که خنده‌های شدید و مکرر ممکن است باعث تغییر در شکل و موقعیت بینی و سبب بروز عوارض خنده بعد عمل بینی شود. این مورد را می‌توان در عوارض گریه بعد عمل بینی نیز مشاهده کرد.

عوارض خندیدن بعد از عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

افزایش تورم: یکی از مهم‌ترین عوارض خندیدن بعد از عمل بینی افزایش تورم است. خنده می‌تواند باعث افزایش تورم و کبودی در ناحیه عمل شده شود.

خونریزی: خونریزی یکی از عوارض خنده بعد عمل بینی  بوده است. در برخی موارد، خندیدن شدید می‌تواند باعث پارگی رگ‌های خونی کوچک و ایجاد خونریزی شود. خونریزی یکی از عوارض خمیازه بعد از عمل بینی و عوارض گریه بعد عمل بینی نیز می‌باشد.

کاهش سرعت روند بهبودی: اعمال فشار مداوم بر روی بینی می‌تواند روند بهبودی را کند کرده و به طولانی‌تر شدن دوره نقاهت منجر شود. این موضوع یکی از مهم‌ترین موارد در عوارض خمیازه بعد از عمل بینی بوده که باید بدان توجه داشته باشید.

باز شدن بخیه‌ها: در صورتی که بخیه‌های داخلی وجود داشته باشد، خنده و یا خمیازه شدید می‌تواند باعث باز شدن آن‌ها شود. این موضوع که از مهم‌ترین عوارض خنده بعد عمل بینی خواهد بود می‌تواند در روند بهبود فرد تأثیر چشمگیری داشته باشد. این موضوع را می‌توان به عنوان عوارض گریه بعد عمل بینی نیز در نظر گرفت.

عوارض عمل بینی بدون بیهوشی

عمل بینی بدون بیهوشی که با استفاده از  بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد، روشی است که در سال‌های اخیر به دلیل مزایایی همچون کاهش ترس از بیهوشی و بهبود سریع‌تر، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در کنار تمامی مزیت‌های این روش، معایبی را نیز به همراه دارد. با ما همراه باشید تا با عوارض عمل بینی بدون بیهوشی بیشتر آشنا شوید.

مهم‌ترین عوارض عمل بینی بدون بیهوشی مجموعه زیبایی دنیز

مهم‌ترین عوارض عمل بینی بدون بیهوشی

درد: با وجود استفاده از بی‌حسی موضعی، ممکن است بیمار در حین عمل یا پس از آن احساس درد کند.

خونریزی: خونریزی یکی از عوارض شایع در هر نوع عمل بینی است و در این روش نیز ممکن است رخ دهد. این موضوع را می‌توان یکی از عوارض ضربه به بینی عمل شده نیز به حساب آورد

تورم و کبودی: تورم و کبودی در ناحیه بینی و اطراف آن پس از عمل طبیعی است.

عفونت: اگرچه احتمال عفونت در این روش کمتر از روش‌های دیگر است، اما همچنان ممکن است رخ دهد.

بی‌حسی: بی‌حسی در ناحیه نوک بینی ممکن است برای مدتی ادامه داشته باشد.

لازم به ذکر است که انتخاب جراح با تجربه، انجام آزمایشات قبل از عمل و رعایت مراقبت‌های بعد از عمل می‌تواند عوارض عمل بینی بدون بیهوشی را به شکل چشمگیری کاهش دهد.

عوارض حرف زدن بعد عمل بینی

برای حرف زدن نیاز است تا عضلات مختلفی از صورت را تحت تأثیر قرار دهیم. این موضوع باعث خواهد شد تا عضلات منقبض شده و تحت فشار قرار بگیرند. در ادامه قصد داریم در مورد عوارض حرف زدن بعد عمل بینی به ارائه جزئیات بیشتری بپردازیم.

عوارض حرف زدن بعد عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

زمان مناسب برای حرف زدن راحت پس از عمل بینی به عوامل مختلفی از جمله نوع جراحی، میزان پیچیدگی عمل و سرعت بهبودی فرد بستگی دارد. به طور معمول، پزشک جراح به شما خواهد گفت که از چه زمانی می‌توانید به آرامی حرف بزنید. پیشنهاد می شود در هفته‌های اول پس از عمل بینی طبیعی مردانه، از حرف زدن طولانی و با صدای بلند خودداری کنید.

چگونه می‌توان از عوارض حرف زدن بعد عمل بینی جلوگیری کرد؟

  • توجه به توصیه‌های پزشک: به دقت به توصیه‌های پزشک خود عمل کرده و از انجام فعالیت‌هایی که باعث فشار به بینی می‌شود خودداری کنید.
  • حرف زدن آرام: در هفته‌های اول، سعی کنید آرام و با صدای ملایم صحبت کنید.
  • اجتناب از فعالیت‌های سنگین: از انجام فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های سنگین که باعث تعریق و افزایش فشار خون می‌شوند خودداری کنید.
  • صبر و حوصله: به یاد داشته باشید که بهبودی پس از عمل بینی زمان‌بر است و باید صبور باشید. در این صورت می‌توانید عوارض حرف زدن بعد عمل بینی را به حداقل برسانید.

عوارض عمل بینی در سن کم

عمل بینی یا رینوپلاستی یکی از جراحی‌های زیبایی پرطرف‌دار در سنین مختلف است. اما آیا این عمل زیبایی را می‌توان در هر سنی انجام داد؟ در ادامه قصد داریم به عوارض عمل بینی در سن کم بپردازیم. در صورت تمایل با ما همراه باشید.

عوارض عمل بینی در سن کم مجموعه زیبایی دنیز

علل بروز عوارض عمل بینی در سن کم

  • رشد صورت: در سنین پایین، رشد صورت هنوز کامل نشده است. انجام جراحی در این سن ممکن است با ادامه رشد صورت، تغییراتی در نتیجه عمل ایجاد کند و نیاز به جراحی مجدد را افزایش دهد.
  • تغییرات هورمونی: تغییرات هورمونی در دوران بلوغ می‌تواند بر بافت‌های بینی تأثیر گذاشته و نتیجه عمل را تحت تأثیر قرار دهد.
  • روان‌شناسی: نوجوانان ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی و فشارهای اجتماعی، درک درستی از تغییرات مورد نیاز بینی نداشته باشند و این مسئله ممکن است به نارضایتی پس از عمل منجر شود.

مهم‌ترین عوارض عمل بینی در سن کم

  • تغییر شکل بینی: با ادامه رشد صورت، ممکن است شکل بینی تغییر کرده و نیاز به جراحی مجدد ایجاد شود. این مورد از عوارض ضربه به بینی عمل شده نیز می‌باشد.
  • مشکلات تنفسی: در برخی موارد، عمل بینی ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی شود. این مشکل در نوجوانانی که مشکلات تنفسی قبلی داشته‌اند، بیشتر دیده می‌شود.
  • آسیب به غضروف بینی: در نوجوانان، غضروف بینی هنوز نرم‌تر است و احتمال آسیب دیدن آن در حین جراحی بیشتر است. آسیب به بینی را می‌توان از مهم‌ترین عوارض ضربه به بینی عمل شده نیز دانست.
  • عدم رضایت از نتیجه: نوجوانان ممکن است پس از عمل از نتیجه آن راضی نباشند و این مسئله می‌تواند تأثیر منفی بر اعتماد به نفس آن‌ها داشته باشد.

عوارض عمل بینی در سنین بالا مجموعه زیبایی دنیز

عوارض عمل بینی در سنین بالا

انجام این عمل در سنین بالا به دلیل تغییرات طبیعی بدن، ممکن است با برخی چالش‌ها و عوارض همراه باشد. با ما همراه باشید تا با عوارض عمل بینی در سنین بالا آشنا شوید.

با افزایش سن، بدن تغییراتی را تجربه می‌کند که می‌تواند بر نتیجه عمل بینی تأثیر بگذارد. برخی از این تغییرات عبارتند از:

کاهش خاصیت ارتجاعی پوست:  این موضوع مهم‌ترین عامل در افزایش عوارض عمل بینی در سنین بالا  می‌باشد. پوست افراد مسن نسبت به افراد جوان، خاصیت ارتجاعی کمتری دارد و ممکن است پس از عمل، نتایج دلخواه حاصل نشود.

تغییرات غضروفی: غضروف‌های بینی با افزایش سن ضعیف‌تر شده و ممکن است به تغییرات کمتری پاسخ دهند.

بیماری‌های زمینه‌ای: افراد مسن معمولاً بیماری‌های زمینه‌ای بیشتری دارند که می‌تواند روند بهبودی را کند کرده و خطر عوارض را افزایش دهد.

کاهش جریان خون: کاهش جریان خون در پوست و بافت‌های بینی، روند بهبودی را کندتر می‌کند.

عوارض احتمالی عمل بینی در سنین بالا

کبودی و تورم بیشتر: به دلیل کاهش خاصیت ارتجاعی پوست، کبودی و تورم پس از عمل در افراد مسن بیشتر و طولانی‌تر است.

کندی روند بهبودی: روند بهبودی در افراد مسن نسبت به افراد جوان کندتر است.

خطر عفونت بیشتر: افراد مسن به دلیل سیستم ایمنی ضعیف‌تر، بیشتر در معرض عفونت قرار دارند.

عوارض عمل بینی در سنین بالا مجموعه زیبایی دنیز1

مشکلات تنفسی: در برخی موارد، عمل بینی استخوانی قوزدار ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی شود، به‌خصوص در افرادی که قبلاً مشکلات تنفسی داشته‌اند.

عدم رضایت از نتیجه: به دلیل تغییرات طبیعی پوست و بافت‌های بینی، ممکن است نتیجه عمل در افراد مسن به اندازه افراد جوان رضایت‌بخش نباشد.

عوارض عمل بینی در بارداری

با توجه به عوارض عمل بینی در بارداری، عمل بینی و بارداری هرگز نباید با هم ترکیب شوند. لازم به ذکر است که انجام هرگونه عمل جراحی، به ویژه عمل بینی، در دوران بارداری به شدت ممنوع و خطرناک است. با ما همراه باشید تا با عوارض عمل بینی در بارداری بیشتر آشنا شوید.

چرا عمل بینی در بارداری ممنوع است؟

بیهوشی عمومی: در پاسخ به این که بیهوشی عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است، می‌توان گفت زنان باردار. در واقع یکی از مهم‌ترین دلایل ممنوعیت عمل بینی در بارداری، استفاده از بیهوشی عمومی است. داروهای بیهوشی می‌توانند بر روی رشد جنین تأثیر منفی گذاشته و باعث بروز مشکلاتی مانند سقط جنین، نقص عضو و اختلالات رشد شوند.

تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی زیادی در بدن مادر رخ می‌دهد که می‌تواند بر نتیجه عمل بینی تأثیر گذاشته و خطر عوارض را افزایش دهد.

چرا عمل بینی در بارداری ممنوع است مجموعه زیبایی دنیز

خطر عفونت: در دوران بارداری، سیستم ایمنی بدن ضعیف‌تر می‌شود و در نتیجه خطر ابتلا به عفونت پس از عمل افزایش می‌یابد.

استرس و فشار به مادر: عمل جراحی و دوره نقاهت آن می‌تواند باعث ایجاد استرس و فشار روحی و جسمی بر مادر باردار شود که بر روی سلامت جنین تأثیر منفی می‌گذارد.

مهم‌ترین عوارض عمل بینی در بارداری

  • سقط جنین
  • نقص عضو
  • زایمان زودرس
  • وزن کم هنگام تولد
  • مشکلات تنفسی در نوزاد
  • عفونت و خونریزی

عوارض رابطه بعد از عمل بینی

یکی از سؤالات رایجی که پس از جراحی زیبایی بینی مطرح می‌شود، این است که چه زمانی می‌توان رابطه جنسی را از سر گرفت؟ و آیا این کار عوارضی به همراه دارد؟ در ادامه به بررسی عوارض رابطه بعد از عمل بینی می‌پردازیم.

رابطه جنسی می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب، فشار خون و تعریق شود که همگی می‌توانند بر روند بهبودی بینی تأثیر بگذارند.

زمان مناسب برای شروع مجدد فعالیت‌های جنسی پس از عمل بینی، به عوامل مختلفی از جمله نوع جراحی، میزان پیچیدگی عمل و سرعت بهبودی فرد بستگی دارد. به طور معمول، پزشک جراح به شما خواهد گفت که از چه زمانی می‌توانید به آرامی فعالیت‌های جنسی را از سر بگیرید تا کمترین میزان عوارض رابطه بعد از عمل بینی را شاهد باشید. اما به طور کلی، بهتر است حداقل به مدت 4 تا 6 هفته پس از عمل از داشتن هرگونه فعالیت جنسی پرهیز کنید.

عوارض عطسه بعد عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

عوارض عطسه بعد عمل بینی

در دوران بهبود بعد از جراحی، هرگونه فشار یا ضربه به بینی می‌تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. یکی از این عوامل، عطسه کردن است.

عطسه که یک واکنش طبیعی بدن است فشار زیادی را به همراه دارد. این فشار می‌تواند به بافت‌های تازه ترمیم شده بینی آسیب برساند. برخی از مهم‌ترین عوارض عطسه بعد عمل بینی عبارتند از: خونریزی، تورم، تغییر شکل بینی، کندی روند بهبودی و درد.

چه اقداماتی برای کاهش عوارض عطسه بعد عمل بینی می‌توان انجام داد؟

  • استفاده از دستمال
  • نشستن هنگام عطسه
  • مصرف داروهای ضد حساسیت
  • مرطوب نگه داشتن هوا
  • مصرف مایعات فراوان

عوارض سیگار قبل از عمل بینی

سیگار کشیدن یکی از عادات مخربی است که بر بسیاری از اندام‌های بدن تأثیر منفی می‌گذارد. یکی از این اندام‌ها، بینی است. سیگار کشیدن قبل از عمل بینی می‌تواند عوارض جدی به همراه داشته باشد و نتیجه عمل را تحت تأثیر قرار دهد. با ما همراه باشید تا با عوارض سیگار قبل از عمل بینی و عوارض سیگار کشیدن بعد عمل بینی بیشتر آشنا شوید.

عوارض سیگار قبل از عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز

چرا سیگار کشیدن قبل از عمل بینی خطرناک است؟

سیگار حاوی بیش از 7000 ماده شیمیایی است که بسیاری از آن‌ها سمی و سرطان‌زا هستند. این مواد شیمیایی بر روی روند بهبودی زخم‌ها تأثیر منفی گذاشته و خطر ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهند. عوارض سیگار قبل از عمل بینی:

کاهش اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها: نیکوتین موجود در سیگار و قلیان باعث تنگ شدن رگ‌های خونی می‌شود و در نتیجه، اکسیژن کمتری به بافت‌های بینی می‌رسد. این امر باعث کند شدن روند بهبودی زخم‌ها و افزایش خطر عفونت می‌شود. این مورد از مهم‌ترین عوارض قلیون بعد عمل بینی نیز می‌باشد.

کاهش سیستم ایمنی: از عوارض سیگار بعد از عمل بینی می‌توان به ضعف سیستم ایمنی اشاره کرد. سیگار کشیدن سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و در نتیجه، بدن در برابر عفونت‌ها آسیب‌پذیرتر می‌شود. بروز عفونت را می‌توان از عوارض قلیون بعد عمل بینی نیز دانست.

اختلال در روند بهبودی زخم: از عوارض سیگار کشیدن بعد عمل بینی می‌توان به کند شدن سرعت بهبود زخم ها اشاره کرد. مواد شیمیایی موجود در سیگار باعث اختلال در روند بهبودی زخم‌ها شده و تشکیل بافت اسکار را افزایش می‌دهند.

افزایش خطر لخته شدن خون: از عوارض سیگار بعد از عمل بینی می‌توان به  خطر لخته شدن خون اشاره کرد. این عارضه می‌تواند احتمال عوارضی مانند آمبولی ریه را افزایش دهد.

عوارض سیگار قبل از عمل بینی مجموعه زیبایی دنیز1

مشکلات تنفسی: از دیگر عوارض سیگار قبل از عمل بینی و عوارض قلیون بعد عمل بینی التهاب راه‌های هوایی و تشدید مشکلات تنفسی می‌باشد. این امر می‌تواند بر نتیجه عمل بینی تأثیر گذاشته و باعث بروز مشکلاتی در تنفس شود.

چه مدت قبل از عمل باید سیگار را ترک کرد؟

برای کاهش عوارض سیگار کشیدن بعد عمل بینی و قبل از آن، بهتر است حداقل 4 تا 6 هفته قبل از عمل، سیگار را ترک کنید. این مدت زمان به بدن فرصت می‌دهد تا سموم ناشی از سیگار را دفع کرده و روند بهبودی را تسهیل کند. برای کاهش عوارض سیگار بعد از عمل بینی نیز بهتر است این روند تکرار شود.

عوارض کورتون بعد عمل بینی

برای کنترل درد و التهاب در برخی از موارد از تزریق کورتون در ناحیه عمل شده استفاده می شود. این کار می‌تواند به بهبود ظاهر بینی کمک کند، اما مانند هر روش درمانی دیگری، ممکن است با عوارضی همراه باشد. در ادامه به بررسی عوارض کورتون بعد عمل بینی می‌پردازیم.

مهم‌ترین عوارض کورتون بعد عمل بینی

  • تخریب بافت
  • کبودی و قرمزی
  • عفونت
  • تغییر رنگ پوست
  • تأخیر در بهبودی
  • آتروفی پوست

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است مجموعه زیبایی دنیز

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است

برای آن که بدانید عمل بینی در چه صورت خطرناک است  و عمل بینی برای چه کسانی ممنوع است باید توجه داشته باشید که برخی از افراد به دلیل شرایط خاص سلامتی، کاندیدای مناسبی برای این عمل نیستند و عوارض عمل بینی ممکن است برای آنها جدی باشد. در این مقاله، به بررسی افرادی که نباید عمل بینی انجام دهند می‌پردازیم.

چه کسانی نباید عمل بینی انجام دهند؟

افراد زیر 18 سال: در پاسخ به این سؤال که بیهوشی عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است باید گفت افراد کم سن و سال. رشد صورت و بینی تا حدود 18 سالگی ادامه دارد. انجام عمل بینی در این سن می‌تواند بر رشد طبیعی بینی تأثیر گذاشته و نتیجه عمل را نامطلوب کند. همین موضوع سبب شده تا در پاسخ به این سؤال که عمل بینی برای چه کسانی ممنوع است بتوان گفت افراد زیر هیجده سال.

چه کسانی نباید عمل بینی انجام دهند مجموعه زیبایی دنیز

افرادی با مشکلات تنفسی شدید: در پاسخ به این که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است باید گفت افرادی با مشکلات تنفسی شدید. افرادی که مشکلات تنفسی شدیدی مانند آسم، سینوزیت مزمن یا انحراف شدید تیغه بینی دارند، باید قبل از عمل بینی، این مشکلات را درمان کنند.

افرادی با بیماری‌های قلبی و عروقی: اگر بخواهیم به این سؤال که چه کسانی زیر عمل بینی میمیرند پاسخ دهیم می‌توانیم بگوییم افراد با سابقه مشکلات قلبی. افرادی که بیماری‌های قلبی و عروقی مانند فشار خون بالا، بیماری‌های دریچه‌ای قلب یا مشکلات لخته شدن خون دارند، باید قبل از عمل بینی، با پزشک متخصص مشورت کنند.

افرادی با سیستم ایمنی ضعیف: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند بیماران مبتلا به ایدز یا افرادی که تحت شیمی درمانی هستند، بیشتر در معرض خطر عفونت پس از عمل قرار دارند. همین موضوع سبب شده تا در پاسخ به این سؤال که چه کسانی زیر عمل بینی میمیرند بتوانیم بگوییم افرادی با سیستم ایمنی ضعیف. با توجه به این موضوع مجموعه زیبایی دنیز اکیداً توصیه می‌کند این افراد از انجام این عمل زیبایی کرده و یا به شکلی دقیق شرایط خود را برای پزشک متخصص توضیح دهند.

منبع:ncbi.nlm.nih

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.